Tehetségpont

 

A Csillaghegyi Általános Iskola Tehetségpont adatlapja.

 

Tehetségnap

 

A Bárczi Géza Általános Iskola, Csillaghegyi Általános Iskola és a Medgyessy Ferenc Általános Iskola, mint „Együttműködő Tehetségpontok” második találkozójára kerül sor 2019. május 2-án 15 órai kezdettel, a Békásmegyeri Közösségi Házban.

 

Iskolánk tehetségei közül az előadóművészi kategóriában a Csillagvirág mazsorett csoport, Játsszunk színházat! dráma szakkör és egy népdalt éneklő leány mutatja be prokukcióját.

 

Húsz éves a kerületi 3-4. évfolyamos Könyvtárhasználati verseny

 

Jubileumát ünnepelte a kerületi „Csillaglesen Könyvtárhasználati Tehetségkutató Verseny”. Kezdetben Bod Péter nevét viselő verseny hosszú életutat tett meg.

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Füst Milán utcai könyvtára fogadta be először ezt a párját ritkító kezdeményezést. Majd a kerületi Platán Könyvtár adott helyet hosszú éveken keresztül a versenynek.

Az utóbbi években „hazatért” , a Csillaghegyi Általános Iskolába. A verseny ötletgazdája és gondozója Sipos Monika könyvtárostanár. A verseny örökös védnöke, a tiszteletreméltó Vicze Miklósné Zsuzsa.

 

 

Csillaglesen Könyvtárhasználati Tehetségkutató Verseny 3-4. évfolyam eredményei

 

Könyvadomány az olvasás népszerűsítésére.

 

Köszönjük a harmadik és negyedik évfolyam szülői közösségének a  nagylelkű könyv felajánlását. A könyvek az iskolai könyvtár állományába kerültek.

Határtalanul program

Fenntartó:

ÉSZAK-BUDAPESTI TANKERÜLETI KÖZPONT

Székhely: 1033 Budapest, Fő tér 1.

Telefon: +36-1-437-88-68

E-mail: 

Kapcsolat

Csillaghegyi Általános Iskola

1038 Budapest
Dózsa György u. 42

Tel: 06-1/368-6651, 06/1-368-0082
Fax: 06-1/368-6651

E- mail:  

A honlap létrejöttét támogatták

Kocsis András

Fodor István