COVID OLTÁS

Kedves Szülők!
 
A Kormány döntése alapján 2021. augusztus 30-31. napján a 12 év feletti tanulók koronavírus elleni immunizálása érdekében az oktatási-nevelési intézményekben lehetővé kívánják tenni az oltások felvételét. Ez a korosztály kizárólag Pfizer oltást kaphat.
Az oltások megszervezése érdekében szükséges felmérni, hogy a 12 év feletti korosztály körében hányan igénylik az oltás felvételét az iskolakezdéskor.
 
Éppen ezért a lent megadott link egy Google Excel űrlaphoz vezet. Kérem, hogy megnyitva a lap alján válasszák ki a gyermekük osztályát és tegyenek a gyermekük neve melletti rublikába egy „X”-et, ha KÉRIK, vagy NEM KÉRIK az oltást. Kérjük, hogy mielőbb töltsék ki a táblázatot!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xoCJMo_ykB84fEfNkXdWkomUTsQoT_QuVGDzDO4yltE/edit?usp=sharing

 
Amennyiben kérik, úgy az oltásához szülői hozzájáruló nyilatkozat kitöltése is szükséges, amelyet az oltás alkalmával az oltóorvos részére át szükséges adni. A nyilatkozat elérhető a https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/szuloi_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_12_es_18_ev_kozotti_szemelyek_reszere.pdf linken, amelyet jelen levelem mellékleteként is megküldök.

 
Segítő együttműködésüket ezúton is köszönöm.
Tisztelettel:

Kőhegyi Katalin intézményvezető
 
 

Határtalanul program

Fenntartó:

E-mail: 

Kapcsolat

Csillaghegyi Általános Iskola

1038 Budapest
Dózsa György u. 42

Tel: 06-1/368-6651, 06/1-368-0082
Fax: 06-1/368-6651

E- mail:  

A honlap létrejöttét támogatták

Kocsis András

Fodor István