Tisztelt Szülők!

A nyári napközis tábor helyszíne és lebonyolítása is megváltozott az előző évekhez képest. Kérjük kísérjék figyelemmel a határidőket és a befizetéseket!

Intézményvezetés

Az első két hét étkezését  június 04-én lehet befizetni az iskolában a szokásos módon.

LABORC UTCAI NYÁRI TÁBOR

A tábor 2019-től kezdődően egy helyszínen működik:

1037 Budapest, Laborc utca 2.

Elérhetősége a tábor ideje alatt: +36 1 388 8522

https://www.obudasport.hu/nyari-taborok/napkozis-taborok-budapesten

A tábor időpontja: 2019. július 1. - augusztus 16., minden hétköznap 8.00-16.00 óra között.

A gyerekekre a gyülekezési idő (7.00-8.00) és a táborozást követő idő (16.00-17.00) alatt, valamint a tábor teljes ideje alatt képzett felügyelők vigyáznak.

A táborba való jelentkezés: 2019. május 31-ig

A jelentkezéseket NEM az iskolákban kell leadni, mindenkinek a hamarosan elérhető nevezési form-on elektronikusan kell azt megtennie. Felhívjuk figyelmüket, hogy a tábor idejére megrendelt/befizetett étkezés nem jelenti automatikusan a táborban való részvételt!

FONTOS! Aki május 31-ig nem jelentkezett, abban az esetben a jelentkezését az adott táborhelyszínen teheti meg a tábor első napján. Kérjük a szülőket, hogy az étkezést minden esetben a jelentkezéstől függetlenül az alábbiakban részletezettek szerint az évközi befizetési mód szerint a KSZKI-nál rendeljék meg.

A tábori programot a kerületben működő sportegyesületek együttműködésének köszönhetően sportfoglalkozások színesítik. Jó időben a játék a vízben a legjobb, a strand a Laborc utcai táborban a tábor területén belül a Barátság Parkban helyezkedik el. Több III. kerületi Intézmény közreműködésével a résztvevők hasznos ismeretekre tehetnek szert.

Jogosultak:

•    A kerületi lakosú szülők gyermeke

•    A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói

A táborban való részvétel nem lehetséges azon gyermekeknek, akik nem felelnek meg a fenti feltétel valamelyikének!

A táborban legalább 1. osztály végzett tanulók vehetnek részt, továbbá azokat a gyerekeket, akik az aktuális tanévben hetedik osztályt végeztek, és még nem töltötték be 15. életévüket a táborban tudjuk fogadni, a 8. osztályt végzett tanulót nem áll módunkban fogadni a nyári táborban.

Tábori részvételi díj:

•    A kerületi lakosú szülő gyermeke ingyenesen veheti igénybe a tábort

•    A kerületi lakóhellyel nem rendelkező, de valamely kerületi iskola tanulói a tábort napi 1.800 forintos költségtérítéssel vehetik igénybe. A táborozási díj megfizetése készpénzben lehetséges a táborozás első napjától kezdődően.

Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén:

Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolással, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben.

Buszos utaztatás:

Az északi városrészből a táborba igyekvő gyermekeknek a táborhelyszínre való könnyebb oda-és visszajutás érdekében Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata térítésmentes buszos utaztatásról gondoskodott.

A BKK különjáratok indulásának és érkezésének menete:

Reggeli indulás: reggel 7.30 és 7.50 (menetidő: forgalomtól függően 15-20 perc)

Indulási helyszín: 1038 Budapest, Ország út - Csobánka téri buszforduló

Érkezési helyszín: 1037 Budapest, Laborc utcai buszmegállóhely

A különjáratok 7 órakor kiállnak a Csobánka téri buszfordulóhoz, melyekre ettől kezdődően fel lehet szállni. Felügyelet 7 órától van az indulási helyszínen. Az utazás a tábori felügyelőkkel közösen történik. Azon gyermekek, akik az utolsó busz indulása után érkeznek meg a táborozása már csak akkor lehetséges, ha jelentkezik a tábor helyszínén, ezért kérjük a szülőket, hogy az utolsó járat pontos indulása miatt legkésőbb 7.45-kor legyenek kedvesek megérkezni a Csobánka téri buszfordulóhoz és jelentkezzenek a felügyelőknél!

Délutáni (haza)indulás: 16.00, 16.20 (menetidő: forgalomtól függően 15-20 perc)

Indulási helyszín: Bécsi út/Vörösvári út BKK, Volánbusz megálló

Érkezési helyszín: 1038 Budapest, Ország út - Csobánka téri buszforduló

A gyermekek a tábori felügyelőkkel közösen indulnak a táborhelyszínről a buszok indulási helyszínére. A buszok a gyermekeket a Csobánka téri buszfordulóhoz viszik vissza. Kérjük a szülőket, hogy időben érkezzenek a gyermekekért! Kérjük a szülőket, hogy 17 óráig érkezzenek meg a gyermekért. Aki ezt 3-szor elmulasztja, az a tábori szabályzatot megsérti és a gyermek kizárható a táborozásból. (A szociális ellátás más formájából részesül.)

 

Étkezés

A KSZKI Menza elérhetőségei:

 

Elektronikus    felület:    https://kszki.eny.hu/

Telefon:    06 70 685 2017

06 70 685 2060

E-mail:    menza@kszki. obuda. hu

Az étkezés megrendelése:

 

A táborban csak háromszori (tízórai, ebéd, uzsonna) étkezés igényelhető.

A nyári táborba való jelentkezés benyújtása nem egyenlő az étkezés megrendelésével, ezt a szülőknek külön kell intézni. Júniusban a júliusi étkezést, júliusban az augusztusi étkezést tudjuk megrendelni.

Elektronikus befizetés:

 

Az étkezés megrendelését a menza@kszki.obuda.hu e-mail címre küldött levélben kell jelezni a gyermek nevének, intézményének és a megrendelni kívánt napok megjelölésével.

•    Minden hónap 1-20. napja között BANKKÁRTYÁS befizetésre van lehetőség a https://kszki.eny.hu/ oldalon SZÁMLÁK menüpont alatt.

•    Minden hónap 1-15. napja között átutalással a közleményben a számla sorszámának megjelölésével.

Készpénzes befizetés:

 

Pénztár nyitva tartása a Laborc tábor helyszínén:

H-CS: 8:00-15:00

P: 8:00-12:00

A tábor első két hetét a gyermek intézményében tudják megrendelni (a befizetési időpontokról érdeklődjön az iskolában). Későbbiekben pedig a tábor helyszínén lehet befizetni.

NEM KERÜLETI ISKOLA TANULÓI: Csak készpénzes befizetésre van lehetőség.

Az étkezés lemondása:

Elektronikus befizetők:

 

A Menza oldalán, a https://kszki.eny.hu/-n tudnak lemondást rögzíteni legkésőbb a lemondást megelőző napon 9:00 óráig.

Készpénzes befizetők:

 

Személyesen a tábor helyszínén, legkésőbb a lemondást megelőző napon 9:00 óráig vagy a menza@kszki. ob uda. hu e-mail címre küldött levélben.

Akik valamilyen kedvezényt vesznek igénybe, azok legyenek kedvesek lemondani az étkezést, ha a gyermek nem tud részt venni a táborban, mert a le nem mondott étkezések nyersanyag + ÁFA áron kiszámlázá sra kerülnek.

Akik még nem regisztráltak a Menza Pure felületére vagy a kedvezményekkel kapcsolatos kérdéseikre szeretnének választ kapni, azok érdeklődjenek a fent megjelölt elérhetőségek valamelyikén.

Budapest, 2019. április 17.

Határtalanul program

Fenntartó:

E-mail: 

Kapcsolat

Csillaghegyi Általános Iskola

1038 Budapest
Dózsa György u. 42

Tel: 06-1/368-6651, 06/1-368-0082
Fax: 06-1/368-6651

E- mail:  

A honlap létrejöttét támogatták

Kocsis András

Fodor István